Νέα και εκδηλώσεις - Ford Βελμάρ

Νεα και εκδηλωσεισ

Δείτε τα χρηματοδοτικά μας προγράμματα.                                                                                                                                                                      

Βγαίνουμε από το σπίτι, μένουμε ασφαλείς

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, τα καταστήματα της Ford Βελμάρ λειτουργούν ξανά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και πρόληψης με γνώμονα την προφύλαξη του προσωπικού και των πελατών της και προσπαθώντας να προσαρμοστούν στις ανάγκες των ημερών.

Χρειάζεται το Ford σου συντήρηση και δεν θες να βγεις από το σπίτι; Ερχόμαστε εμείς.

Η Ford Βελμάρ προσφέρει για εσάς Παράδοση και Παραλαβή από το χώρο σας! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-6263500 ή χρησιμοποιείστε την ηλεκτρονική πλατφόρμα για να κλείσετε ραντεβού.

Μετάβαση στο συνεργείο ενόψει κορωνοϊού

Στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων, με αυξημένο αίσθημα υπευθυνότητας και πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ελληνικής Κυβέρνησης, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι εκθέσεις αυτοκινήτων μας θα εξυπηρετούν το καταναλωτικό κοινό αφενός με ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας και αφετέρου με ραντεβού

Το νέο Ford Ranger Raptor & το Fiesta ST στη FORD Βελμάρ Ηρακλείου!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες & παροχές που προσφέρονται, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή ανοδική πορεία της Βελμάρ, που αποκτά πλέον με τη νέα μορφή της μια δυναμική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.