Puma ST - Ford Βελμάρ

Puma ST

Παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά Ford Performance. Το ολοκαίνουργιο Ford Puma ST είναι το πρώτο μας SUV υψηλών αποδόσεων στην Ευρώπη, το οποίο δημιουργήθηκε με το χαρακτηριστικό DNA της σειράς Ford ST που κάνει την οδήγησή διασκεδαστική.

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Ford EcoBoost 1,5 λίτρων προσφέρει 200 ίππους με ροπή 320 Nm. 

Το Puma ST μπορεί να φτάσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα. Συνδυάζοντας την καθημερινή πρακτικότητα ενός αστικού SUV, με την απόλυτη απόλαυση ενός οχήματος Ford Performance. 

Με τέσσερις επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης, σπορ ανάρτηση, επιθετικό αεροδυναμικό σχεδιασμό, εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών και το χαρακτηριστικό στιλ ST – αυτό είναι ένα Ford Puma κατασκευασμένο για την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

Το Puma ST προσφέρει μια οδηγική εμπειρία πραγματικά αντάξια του εμβληματικού σήματος ST.
Διατίθεται με επιλέξιμες Λειτουργίες Οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Normal, Sport, και Track. Μπορείς να αλλάξεις το Puma σου από ένα στιβαρό SUV για την πόλη, σε έναν συναρπαστικό εκτελεστή για όλα τα είδη δρόμων.
Το ρυθμισμένο με ακρίβεια πλαίσιο έχει συνδυαστεί με ένα προαιρετικό Μηχανικό Διαφορικό Περιορισμού Ολίσθησης (mLSD), το οποίο βελτιστοποιεί συνεχώς τις ρυθμίσεις πρόσφυσης και ευστάθειας για να εξασφαλίσει εξαιρετική ποιότητα οδήγησης και τη δυναμική της οδήγησης σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Οι βασικές πληροφορίες οδήγησης εμφανίζονται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Ενώ μια σειρά έξυπνων τεχνολογικών συστημάτων υποστήριξης συνεργάζονται για να βελτιώσουν την οδηγική εμπειρία σου.
Το μοντέλο ST διαθέτει όλες τις χαρακτηριστικές καινοτομίες του Ford Puma SUV. Όπως το μοναδικό Puma MegaBox με επιπλέον 80 λίτρα αποθηκευτικού χώρου στο πίσω μέρος.
 

 

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το Νέο Puma ST διατίθεται με τέσσερις επιλέξιμες Λειτουργίες Οδήγησης: Normal, Eco, Sport και Track. Κάθε ρύθμιση προσαρμόζει ειδικά τις επιδόσεις του αυτοκινήτου τροποποιώντας τη χαρτογράφηση του κινητήρα, την απόκριση του γκαζιού και του τιμονιού, καθώς και τις ρυθμίσεις ελέγχου πρόσφυσης και ευστάθειας. Έτσι, μπορείς να προσαρμόσεις την οδήγησή σου σε οποιαδήποτε ρύθμιση, ενώ οι βασικές πληροφορίες εμφανίζονται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
Το Puma ST περιλαμβάνει μερικές ευφυείς τροποποιήσεις, έτσι ώστε καμία από τις δυναμικές διασκέδασης στην οδήγηση του ST να μην χάνεται από το αυξημένο ύψος οδήγησης της πλατφόρμας SUV. Βελτιώσεις όπως η πρόσθετη ράβδος στρέψης και η πιο άκαμπτη οπίσθια δέσμη στρέψης αντισταθμίζουν το υψηλότερο κέντρο βάρους του μοντέλου SUV για τη διασφάλιση της σταθερότητας. Ενώ τα ειδικά ρυθμισμένα ελατήρια ανάρτησης αυξάνουν την πλευρική ακαμψία για πιο απότομες στροφές.

ΚΑΘΙΣΕ
Το Puma ST διαθέτει εντυπωσιακά, εμπρόσθια αγωνιστικά καθίσματα RECARO, με γκρι ραφές που δημιουργούν χρωματική αντίθεση και ανάγλυφο λογότυπο του Ford ST. Το υλικό συγκράτησης Miko Dynamica σε κρατάει σταθερά στη θέση σου, ενώ τα καθίσματα είναι εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν πάνω σου τέλεια ακόμη και σε οποιαδήποτε μεταβολή του δρόμου.

ΥΨΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΠΕΔΗΣΗΣ
Το Puma ST διαθέτει ένα σύστημα πέδησης βελτιστοποιημένο για απόδοση και συμπεριλαμβάνει μεγαλύτερα εξαρτήματα μπροστινού και πίσω δίσκου συγκριτικά με άλλα μοντέλα Puma, για μεγαλύτερη ισχύ πέδησης.
 
 

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Κατασκευασμένο για την καθαρή απόλαυση της οδήγησης. Το Puma ST προσφέρει βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στις συναρπαστικές επιδόσεις και την μοναδική αποδοτικότητα. Ο ισχυρός κινητήρας turbocharged Ford EcoBoost 1,5 λίτρων αποδίδει 200 ίππους, με ροπή 320 Nm, και φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα. 

6 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ6 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

Το μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ισχύ που έχεις στη διάθεσή σου. Οι αλλαγές ταχύτητας είναι σύντομες και γρήγορες και προσφέρουν στρωτές και ακριβείς επιδόσεις σε κάθε αλλαγή.
 

ΕΞΥΠΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΕΞΥΠΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ο χώρος φόρτωσης του Puma ST ενσωματώνει έναν πρωτοποριακό, νέο χαμηλότερο χώρο φόρτωσης MegaBox. Το MegaBox, όχι μόνο προσφέρει έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων και μπορεί να χωρέσει αντικείμενα ύψους έως 115 εκατοστών αν χρειαστεί, αλλά διαθέτει επίσης αδιάβροχη επένδυση και στόμιο αποστράγγισης, για να καθαρίζεται εύκολα με νερό και είναι ο ιδανικός χώρος για να αποθηκεύεις βρεγμένες μπότες ή λασπωμένο αθλητικό εξοπλισμό.

 

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΟΥΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΟΥ

Η πόρτα του χώρου αποσκευών ανοίγει ασύρματα και διευκολύνει την πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης του Puma ST, ακόμα και όταν τα χέρια σου δεν είναι ελεύθερα. Εφόσον έχεις το τηλεχειριστήριο KeyFree στην τσέπη ή την τσάντα σου, απλώς κούνησε απαλά το πόδι σου κάτω από το κέντρο του πίσω προφυλακτήρα και η ασύρματα ανοιγόμενη πόρτα του χώρου αποσκευών σου θα ανοίξει χωρίς να χρειαστεί να αγγίξεις τίποτα. Μπορείς επίσης να την ανοίξεις και να την κλείσεις ενώ κάθεσαι μέσα στο αυτοκίνητο. 

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Το Puma ST διαθέτει μια μεγάλη πανοραμική οροφή, η οποία αντικαθιστά πλήρως το χαλύβδινο πλαίσιο οροφής. Αυτή αφήνει το φυσικό φως να γεμίσει το αυτοκίνητο και να δημιουργήσει ένα φωτεινό και ευάερο εσωτερικό. Το μπροστινό μισό είναι ηλεκτρικό και μπορεί να στρίψει ή να ολισθήσει προς τα πίσω, ενώ ένα μεγάλο, πτυσσόμενο σκίαστρο σου επιτρέπει να ανοίγεις το τζάμι για να απολαύσεις τον φρέσκο αέρα, ενώ παραμένεις προστατευμένος από τον ήλιο. 

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ

Το Ford Puma ST διατίθεται με το μόντεμ FordPass Connect*. Το σύστημα προσφέρει μια σειρά ανεκτίμητων οφελών, που περιλαμβάνουν 4G LTE WiFi*** για έως δέκα συσκευές και ενημερώσεις οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο** απευθείας στο σύστημα satnav του αυτοκινήτου σου. Οι πληροφορίες τοπικών κινδύνων, που εμφανίζονται ως προειδοποιητικά σύμβολα στον πίνακα οργάνων, σε ενημερώνουν για τυχόν εμπόδια που μπορεί να προσεγγίζεις. Και σε περίπτωση ατυχήματος, το FordPass Connect πραγματοποιεί μια κλήση eCall**** στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, παρέχοντας την τοποθεσία του οχήματός σου. Κατέβασε την εφαρμογή FordPass για πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για να εντοπίσεις το όχημά σου, καθώς και για να το κλειδώνεις και να το ξεκλειδώνεις από απόσταση. 

ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SYNC 3ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SYNC 3

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείς να παραμένεις συνδεδεμένος και να ελέγχεις το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιώντας φυσικές φωνητικές εντολές. Μπορείς ακόμη και να βρεις μια λίστα τοπικών εστιατορίων αναφέροντας απλά τη λέξη "πεινάω". Μπορεί να σου διαβάζει τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνεις. Η έγχρωμη οθόνη αφής προσφέρει χειρονομίες "τσιμπήματος και σάρωσης" για εύκολη πλοήγηση. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Apple CarPlay και το Android Auto, ενώ με το Applink μπορείς να έχεις πρόσβαση σε κάποιες από τις αγαπημένες σου εφαρμογές του smartphone σου. 

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

Όποια μουσική κι αν προτιμάς, αξίζει να την ακούς έτσι όπως την ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης. Αυτό ακριβώς μπορείς να περιμένεις από το νέο Ford Puma. Γιατί; Γιατί διαθέτει ένα ηχοσύστημα B&O. Ένα premium ηχοσύστημα 575 watt, το οποίο έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί για το Puma ST από ειδικούς μηχανικούς ήχου της B&O. Αυτό το πλούσιο, ισχυρό σύστημα 10 ηχείων περιλαμβάνει ένα subwoofer έξυπνα ενσωματωμένο στο πίσω διαχωριστικό, έτσι ώστε να μη χάνεται κανένας από τους χώρους φόρτωσης του Puma. Ανέβασε λοιπόν την ένταση και απόλαυσε τα αγαπημένα σου συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην αίθουσα συναυλιών στην οποία έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητό σου. 

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΟΥΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΟΥ

Το Ford Co-Pilot360 συνδυάζει ένα πλήθος τεχνολογικών συστημάτων που, όλα μαζί, συνεργάζονται για να κάνουν την οδηγική εμπειρία σου πιο άνετη και πιο ξεκούραστη από ποτέ. Για παράδειγμα, το Αυτορυθμιζόμενο Σύστημα Ελέγχου Γκαζιού (ACC) ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα ελέγχου γκαζιού βάσει της ταχύτητας του προπορευόμενου οχήματος. Το σύστημα μπορεί ακόμα και να αναγνωρίσει τις πινακίδες ορίου ταχύτητας και να ρυθμίσει αντίστοιχα την ταχύτητα του συστήματος ελέγχου γκαζιού. 

ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΚΑΖΙΟΥΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΚΑΖΙΟΥ

Το Αυτορυθμιζόμενο Σύστημα Ελέγχου Γκαζιού (ACC) ρυθμίζει την ταχύτητα ελέγχου γκαζιού βάσει της ταχύτητας του προπορευόμενου οχήματος. Εσύ απλώς καθορίζεις την επιθυμητή σου ταχύτητα και απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και το Αυτορυθμιζόμενο Σύστημα Ελέγχου Γκαζιού (ACC) διατηρεί αυτόματα την καθορισμένη απόσταση, εφόσον οι συνθήκες κίνησης δεν επιτρέπουν τη διατήρηση της επιθυμητής ταχύτητας. 

ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΤΙΑΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΤΙΑ

Το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ για να βλέπει οχήματα που μπορεί να είναι κρυμμένα στο "νεκρό σημείο" σου. Οι αισθητήρες βρίσκονται στις δύο πλευρές του Puma ST σου και σε ειδοποιούν ενεργοποιώντας ένα εμφανές πορτοκαλί φως στον πλαϊνό καθρέπτη. 

ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΣΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΣ

Είτε τα σήματα βρίσκονται στην άκρη του δρόμου, είτε πάνω σε αυτόν, είτε είναι μόνιμα ή προσωρινά, το Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων μπορεί να τα εντοπίσει. Εικονίδια για τα όρια ταχύτητας και σημάνσεις απαγόρευσης προσπέρασης εμφανίζονται στον πίνακα οργάνων και σε προειδοποιούν για μεταβλητούς περιορισμούς. 

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Κολωνάκια, ποδήλατα, χαμηλοί τοίχοι... Η κάμερα οπισθοπορείας σου δείχνει όλα όσα βρίσκονται πίσω σου σε μια οθόνη ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα. Εκτός του ότι σου δείχνει πράγματα που μπορεί να μην βλέπεις, το σύστημα σε βοηθά επίσης να σταθμεύσεις προβάλλοντας εικονικές γραμμές που σε καθοδηγούν ακόμα και στον πιο στενό χώρο στάθμευσης. Η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που επιλέγεις την όπισθεν. 

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ

Το σύστημα Pre-Collision Assist με Ανίχνευση Πεζών χρησιμοποιεί τεχνολογία κάμερας για να ελέγχει τον δρόμο μπροστά σου. Σε περίπτωση ανίχνευσης κινδύνου σύγκρουσης με όχημα, πεζό ή ποδήλατο, θα λάβεις μια προειδοποίηση. Εάν δεν αντιδράσεις εγκαίρως, το σύστημα μπορεί να ασκήσει έως και πλήρη ισχύ φρεναρίσματος για να βοηθήσει να περιοριστεί η σοβαρότητα της σύγκρουσης ή να αποφευχθούν ορισμένες μετωπικές συγκρούσεις.
 
Αναίρεση πληροφοριών

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες & παροχές που προσφέρονται, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή ανοδική πορεία της Βελμάρ, που αποκτά πλέον με τη νέα μορφή της μια δυναμική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.