Νέο Ford Ranger Wildtrak - Ford Βελμάρ

Νεο Ford Ranger Wildtrak

NEO FORD RANGER
Καλύτερο από ποτέ.


Το νέο Ranger είναι στιβαρό, είναι ικανό και έτοιμο για δουλειά. Με εντυπωσιακή νέα σχεδίαση, μια αξιόλογη σειρά κινητήρων και ακόμα πιο έξυπνη κορυφαία τεχνολογία και ασφάλεια, το πρώτο σε πωλήσεις pick-up στην Ευρώπη έγινε τώρα ακόμα καλύτερο.

Έχει να παρουσιάσει μια γκάμα από προηγμένα χαρακτηριστικά, πιο επαναστατική και πιο μεγάλη από ό,τι είχε να παρουσιάσει οποιοδήποτε άλλο pick-up της Ford ποτέ στο παρελθόν. Οι καινοτόμες τεχνολογίες του υποστηρίζονται από κάμερα και αισθητήρες που παρακολουθούν τον χώρο γύρω από το όχημα και σαρώνουν τον δρόμο προς τα εμπρός για να βοηθήσουν εσάς στην οδήγηση αλλά και όσους κινούνται γύρω σας. Διαθέτει χώρο για όλους χάρη στα διαθέσιμα τρία χαρακτηριστικά στυλ καμπίνας, σε τέσσερα μοντέλα. Εσείς και οι συνεπιβάτες σας αφενός θα απολαμβάνετε τόσο χώρο όσο και πριν, αλλά θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι από ποτέ, αφετέρου θα μετακινείστε ταυτόχρονα με άνεση και με στυλ.

Με όφελος έως €6.500. Ισχύει για την έκδοση Wildtrak και έως 31/07/2020


Λειτουργεί πιο έξυπνα και με μεγαλύτερη αντοχήΛειτουργεί πιο έξυπνα και με μεγαλύτερη αντοχή

Το νέο Ford Ranger είναι ειδικά σχεδιασμένο για να φέρνει τη δουλειά εις πέρας. Με περισσότερες τεχνολογίες από ποτέ, το νούμερο ένα σε πωλήσεις pick up της Ευρώπης σας βοηθά επίσης να εργάζεστε πιο έξυπνα. Τα προηγμένα συστήματα, όπως το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, το σύστημα διατήρησης λωρίδας και οι αισθητήρες στάθμευσης, σας βοηθούν και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας στον δρόμο. Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης στην ανηφόρα, το σύστημα ελεγχόμενης κατάβασης και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σάς βοηθούν να διατηρείτε τον έλεγχο.


 
 

Ανθεκτικό και ταυτόχρονα άνετο
Ανθεκτικό και ταυτόχρονα άνετο 

Η προηγμένη μηχανική και τα υλικά αρίστης ποιότητας συνδυάζονται άψογα, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό και σκληρό εσωτερικό το οποίο είναι ταυτόχρονα και άνετο.
 

 

Ισχύς, αποδοτικότητα και κομψότηταΙσχύς, αποδοτικότητα και κομψότητα

Το νέο Ford Ranger έχει σχεδιαστεί για να εργάζεται πιο σκληρά και πιο αποδοτικά. Διαθέτει μια σειρά από ισχυρούς νέους κινητήρες που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε καμία σταγόνα καυσίμου να μην πάει χαμένη. Αυτοί έχουν συνδυαστεί με ένα νέο προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων που προσαρμόζεται άψογα σε όλες τις συνθήκες και τα εδάφη. Τα χρήσιμα τεχνολογικά συστήματά του, όπως το Auto Stop-Start και ο ενσωματωμένος υπολογιστής ταξιδιού, το μετατρέπουν σε ένα ανθεκτικό pick up που συνδυάζει ανεπιτήδευτα «εξυπνάδα και μυϊκή δύναμη».

 

Προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας

Προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας
Το νέο Ford Ranger ενσωματώνει μια γκάμα έξυπνων συστημάτων που προστατεύουν εσάς, τους επιβάτες και τους άλλους οδηγούς του δρόμου. Ορισμένα τεχνολογικά συστήματα, όπως το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με πεζό, προσπαθούν να μειώσουν την πιθανότητα ενός ατυχήματος. Άλλα, όπως οι αερόσακοι, συμβάλλουν στη μείωση του βαθμού σοβαρότητας ενός τροχαίου ατυχήματος. Το όχημα διαθέτει επίσης προηγμένα συστήματα ασφαλείας, τα οποία σας προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά όταν αποθηκεύετε τα εργαλεία σας ή το φορτίο σας. 

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτεΠοιότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε

Σε ό,τι αφορά στο νέο Ford Ranger, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Το pick up αυτό, έχει μεταφορική ικανότητα 1 τόνου και μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3.500 κιλά. Έχει απόσταση 237mm από το έδαφος και διασχίζει αβίαστα το νερό σε βάθος έως 800mm. Πράγματι, κάθε πτυχή του βραβευμένου οχήματος έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια για μεγαλύτερη ευελιξία, αξιοπιστία και ικανότητα.Διεθνές βραβείο Pick-Up 2020

Διεθνές βραβείο Pick-Up 2020
Δεν θέλουμε να καυχηθούμε. Αλλά με έναν τρομερό συνδυασμό σκληρότητας, έξυπνης τεχνολογίας και εξαιρετικής άνεσης, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το Ford Ranger απέσπασε το βραβείο του Διεθνούς Pick-Up για το 2020.

Με τα εύσημα που έχουν απονεμηθεί σε πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, του χώρου φόρτωσης και της ασφάλειας, καθώς και της συνολικής άνεσης οδηγού και επιβατών, το Ford Ranger ξεπέρασε όλους τους ανταγωνιστές, αποδεικνύοντας και πάλι το λόγο των περισσότερων πωλήσεων στην Ευρώπη.

 
 

 
Αναίρεση πληροφοριών

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες & παροχές που προσφέρονται, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή ανοδική πορεία της Βελμάρ, που αποκτά πλέον με τη νέα μορφή της μια δυναμική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.