Ford Ecosport - Ford Βελμάρ

Ford Ecosport

Επισκόπηση μοντέλου

Στιβαρή, σύγχρονη εμφάνιση και στιλ, συνδυάζονται με πρακτικότητα και υψηλές δυνατότητες.

Ένα ελκυστικό, έξυπνο και καλοσχεδιασμένο εσωτερικό, συμπληρώνεται από μια σειρά απαραίτητων, έξυπνων τεχνολογικών συστημάτων. 

Νέο, ξεχωριστό και σπορ!


Με αίσθηση οδήγησης εμπιστοσύνηςΜε αίσθηση οδήγησης εμπιστοσύνης

Πάρτε το τιμόνι και γίνετε αμέσως επικεφαλής σε μια σειρά προηγμένων συστημάτων που σας βοηθούν κατά την οδήγηση. Το σύστημα Hill Start Assist σάς βοηθά κατά την εκκίνησή σας σε ανηφόρα. Τα φώτα ημέρας LED συνδυάζουν υψηλή ορατότητα με εξαιρετικό στυλ, και η αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας σας ενημερώνει για τα τοπικά όρια ταχύτητας.


 Επιδόσεις και αποδοτικότητα στη διάθεσή σας

Απόδοση και αποδοτικότητα. Απολαύστε και τα δύο.

Το Ford EcoSport διατίθεται με την επιλογή είτε του πολυβραβευμένου βενζινοκινητήρα 1.0L Ford EcoBoost απόδοσης 100PS ή 125PS. Όποιον κινητήρα κι αν επιλέξετε, σίγουρα θα βρείτε αυτόν που είναι ιδανικός για εσάς και τις ανάγκες σας.

*Νικητής στην υποκατηγορία 1 λίτρου.


 

Όταν η πρακτικότητα συναντά την ευφυίαΌταν η πρακτικότητα συναντά την ευφυία

Κάθε χαρακτηριστικό του Ford EcoSport έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να βελτιώνει την οδηγική σας εμπειρία. Το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect παρέχει πλήθος δυνατοτήτων συνδεσιμότητας, όπως ενσωματωμένες ενημερώσεις Wi-Fi * και Live Traffic **. Το SYNC 3 σάς επιτρέπει να ελέγχετε συμβατό κινητό τηλέφωνο, μουσική και πλοήγηση χρησιμοποιώντας απλές φωνητικές εντολές *** ή την έγχρωμη οθόνη αφής 8". Ενώ το premium ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης της B&O 675 watt των 10 ηχείων προσφέρει μια πλούσια και ισχυρή ακουστική εμπειρία.

Η ασφάλειά σας κατά νουΗ ασφάλειά σας κατά νου

Το Ford EcoSport είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες και συστήματα σχεδιασμένα για να προστατεύουν εσάς, τους επιβάτες σας και το όχημά σας. Στα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται το Pre-Collission Assist, το Electronic Stability Control, το Traction Control, το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS), καθώς και μια ολοκληρωμένη κάλυψη με αερόσακους εμπρός, πλαϊνούς, τύπου κουρτίνας και γονάτων οδηγού.
 

Εντυπωσιακή ευελιξία.
Εντυπωσιακή ευελιξία.

Με το νέο EcoSport αποκτάτε ένα εκπληκτικά ευρύχωρο εσωτερικό. Η έξυπνη χρήση του εσωτερικού και του αποθηκευτικού χώρου ενισχύεται με τα πίσω καθίσματα που μπορούν να διπλώσουν και χωρίσουν σε δύο μέρη 60/40. Ένα μαξιλάρι που ανεβοκατεβαίνει επιτρέπει στις πλάτες των καθισμάτων να διπλώσουν πλήρως, για εύκολη τοποθέτηση αποσκευών. Ενώ ένα ρυθμιζόμενο δάπεδο χώρου φόρτωσης μπορεί να προσαρμοστεί σε τρεις θέσεις: ιδανικό όταν δεν θέλετε να δημιουργείτε στοίβες αποσκευών.
Αναίρεση πληροφοριών

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες & παροχές που προσφέρονται, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή ανοδική πορεία της Βελμάρ, που αποκτά πλέον με τη νέα μορφή της μια δυναμική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.