οροι και προϋποθεσεισ

1. Πνευματική Ιδιοκτησία
Όλα τα στοιχεία μέσα στο Site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Ford. Αυτά τα στοιχεία δεν μπορούν να αντιγραφούν, αναπαραχθούν και να σωθούν παρά μόνο στο βαθμό που είναι αναγκαίος για να παρακολουθούνται απευθείας. Παρά ταύτα μπορείτε να εκτυπώσετε ολόκληρες σελίδες του site για προσωπική σας χρήση. Η Volvo μπορεί κατά καιρούς να σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάζετε screen savers, wallpapers και άλλα γενικής χρήσεως θέματα από τo site.

2. Links προς αυτό το site
Εάν θέλετε να δώσετε ένα link προς το παρόν site, αυτό πρέπει να οδηγεί στην κεντρική σελίδα του.

3. Ορθότητα και Ακρίβεια Πληροφοριών
Οι πληροφορίες σε αυτό το site απευθύνονται στους πελάτες της Volvo στην Ελλάδα κι μπορεί να μην ισχύουν σε άλλες χώρες. Η Saab θα κάνει ότι είναι δυνατό για να διασφαλίσει πως τα περιεχόμενα του site είναι ακριβή και ενημερωμένα αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν “διεκδικήσεις” ή απώλειες οι οποίες προκύπτουν από ερείσματα στα περιεχόμενα του site. Η Volvo διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής χαρακτηριστικών των προϊόντων ανά πάσα στιγμή. Για τα ακριβή χαρακτηριστικά των προϊόντων στην χώρα σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον δικό σας έμπορο της Volvo.

4. Προστασία Δεδομένων
Η Volvo επεξεργάζεται τα προσωπικά σας στοιχεία σεβόμενη το δικαίωμα σας για προστασία και μυστικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η παράγραφος περιγράφει ποιες πληροφορίες μπορεί να συλλέξει η Volvo από αυτό το site και πως θα χρησιμοποιηθούν.
Η Volvo δεν θα συγκεντρώσει οποιαδήποτε προσωπικά σας στοιχεία (όπως το όνομα, την διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή την ηλεκτρονική σας διεύθυνση) εκτός κι αν εσείς τα παραχωρήσετε εκουσίως. Εάν χορηγήσετε στην Volvo προσωπικά σας στοιχεία αυτά φυλάσσονται για λόγους προώθησης, έρευνας αγοράς, after sales services, πωλήσεων και επικοινωνίας. Η Volvo μπορεί να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες εντός των εταιριών του ομίλου GM, των αντιπροσώπων, των εξουσιοδοτημένων συνεργείων για όλους τους προαναφερόμενους λόγους. Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ σημειώστε το κουτάκι στο κάτω μέρος κάθε φόρμας του site πριν πατήσετε “Αποστολή”.
Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες οι οποίες δεν είναι προσωπικού χαρακτήρα. Παραδείγματα τέτοιων πληροφοριών αποτελούν ο τύπος του προγράμματος πλοήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε, το σύστημα λειτουργίας του υπολογιστή σας το domain name του site από το οποίο συνδεθήκατε στο δικό μας site ή την διαφήμιση.
Καθώς θα παρακολουθείτε το site μας μπορεί να αποθηκεύσουμε κάποιες πληροφορίες στον υπολογιστή σας. Αυτές οι πληροφορίες θα είναι με την μορφή cookie ή παρόμοιου αρχείου και θα μας βοηθήσει στο να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Για παράδειγμα τα αρχεία αυτά μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε ένα site ή μία διαφήμιση έτσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντα και στις προτιμήσεις σας. Με τους περισσότερα προγράμματα πλοήγησης μπορείτε να σβήσετε αυτά τα αρχεία από τον σκληρό σας δίσκο, να μπλοκάρετε όλα τα cookies ή να δεχτείτε μία ειδοποίηση πριν αποθηκευθεί οτιδήποτε. Παρακαλώ ανατρέξτε στις οδηγίες του browser σας ή στο βοήθεια για να μάθετε περισσότερα για αυτές τις λειτουργίες.
Εάν έχετε υποβάλλει προσωπικά σας στοιχεία στην Volvo και θέλετε αυτά να διορθωθούν ή να διαγραφούν από τα αρχεία μας, ή αν επιθυμείτε να μάθετε ακριβώς τα στοιχεία που έχουμε και σας αφορούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον “Συντονιστή Προσωπικών Δεδομένων” της Volvo στην προαναφερόμενη διεύθυνση ή να στείλετε κάποιο e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:Volvo@velmar.gr. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας.

5. Νόμοι Και Δικαιοδοσία
Το site δημιουργήθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδος. Για να ρυθμιστούν οποιεσδήποτε διαφορές σε σχέση με το site, οι νόμοι της Ελλάδας θα εφαρμοστούν και τα Ελληνικά δικαστήρια θα έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται 39 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες & παροχές που προσφέρονται, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή ανοδική πορεία της Βελμάρ, που αποκτά πλέον με τη νέα μορφή της μια δυναμική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.